Abdulkadir Kocabaş Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın İstiyoruz ki... Öğrencilerimiz öğrenmeyi öğrensin. İstiyoruz ki... Öğrencilerimiz çevresindeki herşeyin mümkün olduğunca farkında(iyi bir gözlemci)olabilsin. İstiyoruz ki... Öğrencilerimiz bulundukları şartlara uyum sağlayabilsin,şartların kendisini olumsuz şekilde sürüklemesine müsaade etmeden,şartları kendi istidat ve kabiliyetlerine uydurma,değiştirme yetenek ve becerilerini kazanabilsin. İstiyoruz ki... Baskı unsuru taşımayan,insanların özgürce fikirlerini ifade edebileceği bir topluma uygun yapıda insan yetiştirelim.

Misyon: Biz Türkiye Cumhuriyeti´nin ilelebet yaşaması için,gerekli düşünce temellerini atmak,kendine güvenen,yaratıcı,düşünen bireyler yetiştirmek,hizmet verdiğimiz insanlara bilgi sunmak ve geleceğe hazırlamak ve bunları çağın gereklerine göre hazırlamak için varız.

Başarılar:

Isınma: Klima